top of page

Klanten Spotlight: Verhalen van onze trouwe gasten in Sukhothai


Bij Sukhothai geloven we dat onze klanten het hart en de ziel van ons restaurant zijn. Als een authentiek Thais restaurant in Brussel, streven we ernaar om de beste Thaise eetervaring te bieden aan iedereen die door onze deuren wandelt, of ze nu een eerste bezoeker of een regelmatige bezoeker zijn. Door de jaren heen hebben we het voorrecht gehad om een gemeenschap van trouwe klanten op te bouwen die keer op keer terugkomen, niet alleen voor het heerlijke eten, maar ook voor de warmte en gastvrijheid die ze van ons gewend zijn.

Bij Sukhothai geloven we dat onze gasten het hart en de ziel van ons restaurant zijn. Als authentiek Thais restaurant in Brussel streven we ernaar om de beste Thaise eetervaring te bieden aan iedereen die door onze deuren wandelt, of ze nu voor het eerst komen of regelmatig komen. Door de jaren heen hebben we het voorrecht gehad om een gemeenschap van trouwe gasten op te bouwen die keer op keer terugkomen, niet alleen voor het heerlijke eten, maar ook voor de warmte en gastvrijheid die ze van ons gewend zijn.


In dit bericht delen we graag enkele verhalen van onze vaste klanten, waarin hun favoriete gerechten en ervaringen worden belicht, en wat ervoor zorgt dat ze terugkomen. Deze getuigenissen bieden een kijkje in de gemeenschap die we hier bij Sukhothai hebben opgebouwd en laten zien hoe leuk het is om van Thais eten te genieten in Brussel.


We hopen dat hun verhalen u inspireren om ons te bezoeken en deel uit te maken van de Sukhothai familie. Om meer te weten te komen over ons menu en een tafel te reserveren, bezoek www.sukhothai.be.


Sarah en Julien: nieuwe smaken ontdekken

Als koppel dat graag verschillende keukens verkent, bezochten Sarah en Julien drie jaar geleden voor het eerst Sukhothai, en sindsdien zijn ze frequente eters geworden.

“We waren altijd al nieuwsgierig naar Thais eten, maar pas toen we Sukhothai vonden, werden we echt verliefd op de smaken,” zegt Sarah. “We zijn begonnen met de basis - Pad Thai en Green Curry - maar wat ons doet terugkomen is de variatie. Elke keer als we er komen, proberen we iets nieuws en het stelt nooit teleur.”


Julien is vooral dol op de Massaman Curry, een gerecht dat de rijkdom van kokosmelk combineert met mals rundvlees en warme kruiden zoals kaneel en steranijs.

“De Massaman Curry is zonder twijfel mijn favoriete gerecht. Het is troostend, hartig en de balans van zoet, zout en pittig is gewoon perfect,” vertelt Julien. “Ik heb het op andere plekken gegeten, maar de manier waarop ze het bij Sukhothai maken is uitzonderlijk. Je proeft de authenticiteit in elke hap.”


Sarah en Julien waarderen niet alleen het eten, maar ook de sfeer bij Sukhothai. “Het voelt als een kleine ontsnapping naar Thailand hier in Brussel. Het personeel is zo vriendelijk en de presentatie van de gerechten is altijd prachtig,” voegt Sarah toe. “We raden Sukhothai aan bij al onze vrienden die op zoek zijn naar een bijzondere eetervaring.”


Marco: Een smaak van thuis

Marco, oorspronkelijk uit Thailand, verhuisde meer dan tien jaar geleden naar Brussel en miste vaak de smaken van thuis. Pas toen hij Sukhothai ontdekte, voelde hij zich echt verbonden met de smaken waarmee hij was opgegroeid.


“De eerste keer dat ik hier at, werd ik overspoeld door nostalgie,” herinnert Marco zich. “De gerechten deden me denken aan de keuken van mijn moeder in Thailand. De smaken zijn authentiek en de ingrediënten zijn vers - precies zoals thuis.”


Marco's favoriete gerecht is Tom Yum Goong, een hete en zure garnalensoep met citroengras, galangal en kafferlimoenblaadjes.


“Tom Yum Goong is een gerecht dat heel speciaal voor me is. Het zit boordevol smaak: pittig, kruidig en aromatisch. Sukhothai maakt het precies goed en het brengt me altijd terug naar mijn kindertijd,” zegt Marco. “Ik heb hier veel van mijn Belgische vrienden mee naartoe genomen en ze zijn allemaal fan geworden. Het is geweldig om mensen te zien genieten van Thais eten zoals het bedoeld is.”


Marco waardeert ook hoe het restaurant gerechten aanpast aan verschillende kruidenvoorkeuren zonder de essentie van de Thaise keuken te verliezen. “Als pittig eten nieuw voor je is, is het personeel geweldig in het begeleiden van je door het menu en het voorstellen van gerechten die bij je smaak passen,” voegt hij eraan toe.


Emma: een familietraditie

Voor Emma en haar familie is Sukhothai een vaste waarde geworden voor speciale gelegenheden. Of het nu verjaardagen, jubilea of gewoon een weekenddiner is, het restaurant heeft een speciaal plekje in hun hart.


“Sukhothai is ons favoriete restaurant als we iets willen vieren. Het eten is altijd voortreffelijk en het personeel geeft ons het gevoel dat we familie zijn,” legt Emma uit. “Mijn kinderen zijn dol op de kipsaté en loempia's, en mijn man kan geen genoeg krijgen van de rode curry-eend. Het is voor ons een traditie geworden om hier voor elke speciale gebeurtenis te dineren.”


Een van de gerechten waar Emma het meest van geniet is Pad See Ew, een roergebakken noedelgerecht met sojasaus, ei en Chinese broccoli.

“Ik ben dol op Pad See Ew omdat het eenvoudig maar vol smaak is. De noedels zijn perfect gekookt en de combinatie van hartige sojasaus en knapperige groenten is gewoon heerlijk,” zegt Emma. “Het is ook een geweldig gerecht om te delen, wat we vaak doen als gezin.”

Voor Emma zijn de consistentie van het restaurant en de aandacht voor detail de dingen die opvallen. “Elke keer als we er komen, is het eten net zo goed als de vorige keer. Dat is zeldzaam en daarom blijven we terugkomen,” voegt ze eraan toe.


Anna: Vegetarisch genot

Als vegetariër heeft Anna vaak moeite om restaurants te vinden met een breed aanbod aan opties die aan haar dieet voldoen. Maar bij Sukhothai heeft ze een plek gevonden waar ze niet hoeft in te leveren op smaak of keuze.


“Een van de redenen waarom ik van Sukhothai hou, is het aanbod aan vegetarische opties. Veel Thaise gerechten zijn van nature plantaardig of kunnen vegetarisch gemaakt worden, en de chef-koks hier doen geweldig werk,” zegt Anna.

Haar favoriete gerecht? Groene Curry met Tofu, een geurige curry gemaakt met kokosmelk, verse groenten en zachte tofu.


“De groene curry is ongelooflijk. Het is romig, pittig en zit boordevol smaak. De tofu is perfect gebakken en de groenten zijn altijd vers,” zegt ze. “Ik heb thuis geprobeerd Thais te maken, maar niets is te vergelijken met wat ze hier serveren.”


Anna waardeert ook de seizoensgebonden specialiteiten en de mogelijkheid om gerechten aan te passen op basis van haar dieetvoorkeuren. “Het personeel is altijd meegaand en ze passen graag het kruidenniveau of de ingrediënten aan mijn behoeften aan. Het is verfrissend om een plek te vinden die zowel kwaliteit als klantervaring hoog in het vaandel heeft staan,” voegt ze eraan toe.


Word lid van de Sukhothai familie

Deze verhalen zijn slechts enkele voorbeelden van de vele trouwe klanten die van Sukhothai hun favoriete bestemming maken voor Thais eten in Brussel. Of het nu de authentieke smaken, de warme sfeer of de uitstekende service zijn, onze gasten vinden iets speciaals bij Sukhothai waardoor ze keer op keer terugkomen.


Als je ons nog niet bezocht hebt, nodigen we je uit om de magie van de Thaise keuken zelf te ervaren. Of je nu zin hebt in iets pittigs, zoets of hartigs, ons menu biedt een breed scala aan gerechten die je smaakpapillen zeker zullen bevredigen.





0 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page